1 min read
New York Café

A New York Kávéház lenyűgöző élményt nyújt, egy felejthetetlen esküvői ebéd vagy gálavacsora megrendezésére különleges helyszínt biztosít.
Az olasz elegancia, a reneszánsz szerelme, a fehér és arany színek összhangja egy, már szinte mesebeli környezetbe varázsolja vendégeit. A termek valódi szépségét a muranói üvegcsillárok hangsúlyozzák ki. A helyszín elbűvölő adottságainak: a márvány, a bronz, a selyem és bársony kompozíciójának köszönhetően a dekorációról építészek már szinte gondoskodtak.


Fenséges esküvői vacsora a Mélyvíz étteremben

Ebben a lenyűgöző környezetben váljanak Önök is a történelem részévé. Egymásnak tett örök hűségük fogadalmát ünnepeljék meg, hogy a már 125 éve ragyogó kávéház lehessen hosszan tartó boldogságuk jelképe.
A különleges hangulatú Mélyvíz étterem kapacitása 130 fő.

Rendezvényszervezői csapatuk gondoskodik a részletekről, a szervezés pillanatától az utolsó vendég távozásáig, hogy életük egyik legfontosabb napján minden tökéletes lehessen.
Legyen szó dísz vagy büféétkezésről, a profi séfek az Önök igényeinek megfelelően készítik el az ünnepi menüsort. Rendezvénytechnikai csapatuk a legmagasabb színvonalú szakmai és technikai megoldásokat kínálja. Mi pedig gondoskodunk róla, hogy álmaik megvalósuljanak és a nagy nap alkalmával virág díszbe öltöztetve, önfeledten élvezhessék új, közös életük első pillanatait.