Így dolgozunk mi!


Összhang, stílus, harmónia és romantika! - ezek a tökéletes esküvő jellemzői

A lényeg nem a fényűzésben rejlik. Egy aránylag, szerény keret gazdálkodó esküvő is lehet egyszerű nagyszerű. Mi a legapróbb részletekre is odafigyelünk a szervezés során, hogy az esküvő a párról szóljon. Az ő boldogságuk ünnepéről, hogy majdan büszkén tudja mutatni az esküvői fotóalbumot az unokáiknak. 

Étkészletet is tud bérelni tőlünk esküvőre, rendezvényre. Csodálatos fehér, olasz porcelán tányérok, evőeszközök ,Chaffingek, könyöklők, chiavari szék, vázák, terítők, székhuzatok, virágkapu, asztaldíszek, fényfüggöny és bevonulószőnyeg is kölcsönözhető . Bátran merjen álmodni egy felejthetetlen bulit és mi segítünk a megvalósításban. Teljeskörű dekoráció kivitelezés a menyasszonyi csokortól az ültetésirendig...

A megálmodott dekorációt élőben láthatják a konzultáció során - esküvő előtt, és Önök alakíthatják ki, a mi segítségünkkel. Nálunk nem éri meglepetés a nagy napon, hiszen minden kelléket megtudni tekinteni.
Műhelyünkben válogathatnak széles kínálatunkból. Ön dönt, például, hogy martinis váza virággal vagy gyertyatartó egy kis zölddel legyen az asztaldísz... Masnik, ezüst, arany, üveg kiegészítők sokaságából.
Kiválaszthatják a virágok színét a próba terítés során.


Tematika, arculat - Rendezvény

Az elemek által kialakított arculat, díszlet meghatározza az első benyomást az eseményről. 

Megteremtjük a hangulatot rendezvényen.

Segítünk megálmodni, megtervezni és valóra váltani a rendezvény dekorációs elképzeléseit! 

  • kreatív, de kivitelezhető,
  • igényes, de megfizethető,
  • látványos és céges rendezvény hangulatba illeszkedő rendezvény dekorációt készítünk ügyfeleinknek, mely alkalmas a / termék arculatához,színben, stílusban, tematikában, idomul a rendezvényhelyszínhez. .                                                         
  • Lufi dekoráció, chiavari szék, rendezvényeszközök bérlése, virág vagy egy ötletes asztaldísz, székhuzat, fényfüggöny és egyéb dekorációs kellékekkel szolgálunk. Hozza el hozzánk álmait megvalósítani, l  egyen szó cégesrendezvényről, szülinapi buliról vagy esküvőről... 22.kerületi műhelyünkben várjuk, közös ötletelésre. Hatalmas raktárkészletünk, szakmai tapasztalatunk és kreativitásunk legyen garancia a tökéletes nap sikeréhez.